Referenties

“Vlijmscherp luistert naar je wensen, is flexibel, denkt mee en levert een zeer goed product!”

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Op tijd, Hoge integriteit

Projectleider tentoonstellingen

@ NCB Naturalis

“Jonas & the Vlijmscherp crew are indeed 'sharp as a knive' when it comes to producing a cutting-edge video for your company, product or service. We hired Vlijmscherp to make some of our best company movies. Most of them were adapted by the global Roche organisation because of the extremely good quality. We would definitely recommend Vlijmscherp.

Jonas and his co-workers are excellent to work with, flexible and pro-active. Customers that we asked to cooperate in the productions, all stated they had a really good time with Vlijmscherp. You can fully trust them.”


Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige, Waar voor uw geld

Manager Communications

@ Roche Diagnostics

“Over Ferco & Vlijmscherp ben ik enorm enthousiast. Het is moeilijk te kiezen tot welke positieve ervaringen ik me ga beperken.

Het meest opvallend is dat de klanten waarvoor ik Vlijmscherp heb ingeschakeld voor videoproductie, mij na de werkzaamheden op eigen initiatief bellen, puur om aan te geven hoe tevreden ze waren over de samenwerking en het resultaat met Vlijmscherp.

Het enige nadeel aan Ferco is dat je jaloers op hem wordt. Een echt zondagskind dat alles mee heeft. Intelligent, creatief, sociaal, sportief, muzikaal en een geweldig ondernemer. Het maakt waarschijnlijk niet uit wat Ferco aanpakt, hij zorgt voor succes. Al laat je hem alleen je loterij ticket halen.”

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Hoge integriteit

Account Manager

@ Info.nl

“Jonas, Namens het management development team GGZ app van GGZ NHN willen we je bedanken voor de film die jullie geproduceerd hebben. De ideeên zijn door jullie goed omgezet in een script en daarna ook zeer goed in beelmateriaal en geluid omgezet. Onze dank daarvoor.
Jefke Plasmeijer, manager GGZ NHN.”

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Creatief

Manager

@ GGZ Noord-Holland-Noord

“Ik heb Ferco gevraagd om vanuit Vlijmscherp producties een DVD te maken van interviews die ik hield met mijn schoonouders. Een persoonlijk project dat Ferco tot een professioneel product omgetoverd heeft: De SterkeKroniek. Ferco en zijn collega's dachten vanaf het begin pro-actief mee. Het enthouisasme van Ferco had op alle betrokken familieleden een vertrouwenwekkende uitwerking. Vlijmscherp producties: voor elke vraag een verrassend passend product. Marjan van Roozendaal”

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Waar voor uw geld, Creatief

“Ferco zet jouw ideeën om in een geweldig eindproduct! Dit krijgt hij voor elkaar doordat hij zich snel in de situatie of organisatie en jouw wens kan verplaatsen. Hij neemt niet snel genoegen met een briefing maar vraagt door totdat hij bij de kern van de vraag aankomt en kan dan snel schakelen en het idee omzetten in een creatief product. Tijdens het werken aan het eindproduct blijft hij kritisch en kan hij er op een ongedwongen manier voor zorgen dat je zijn mening gaat delen. Los daarvan is het ook simpelweg leuk om samen met Ferco aan een project te werken.”

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Creatief

HR Advisor

@ All Options / Roche Diagnostics